2013 började LEVA I NORR som enskild firma erbjuda olycksfallsutbildningar. Med erfarenhet från ambulanssjukvården kunde vi erbjuda kunder utbildningar av hög kvalitet. Utbildade att rädda liv frågade vi oss? Varför utbildar inte vi allmänheten? Ofta är det vi som är först på plats.

Våra utbildningar blev snabbt populära så därför bildade vi 2013 LEVA I NORR AB. Idag är vi verksamma i hela Norrland med kontor i Skellefteå. Våra instruktörer finns på tre stora orter efter Norrlandskusten, Skellefteå och Umeå.

Vi har ett komplett utbud av utbildningar och hjälper ett flertal större kunder med att säkra upp rutiner inom första hjälpen och heta arbeten.

Utöver utbildningar hjälper vi kunder att hitta rätt första hjälpen materiel. Vi hjälper er med olika paketlösningar och ser till att produkten är i funktionsdugligt skick året om.

Av klinisk erfarenhet vet vi vilka komponenter som är viktiga när det kommer till hjärtstartare. Vi har därför valt att sälja Philips hjärtstartare och har ett samarbete med Laerdal Medical.

Vi vill att våra utbildningar skall hålla högsta klass och jobbar ständigt med att förnya oss. Våra instruktörer är aktiva inom räddningstjänsten och ambulanssjukvården.

Vår vision är att LEVA I NORR AB ska stå för en större kunskapsspridning inom första hjälpen och heta arbeten.

LEVA I NORR AB